Hejdå Öland

Nu är jag hemma igen..Hemma i Kristianstad igen..
Hade verkligen mysigt på Öland även om inte vädret var så lyckat..
Men som sagt vi hittade på en massa andra saker istället.
Tänker inte babla så mycket mer om det utan det kommer nog bilder därifrån som ni kan få titta på.
Idag har jag tagit det lugnt, träffade Sarah, Mattias, Alicia, Gustav och YEN i stan. Yen som jag inte träffat på evigheter, alla minnen jag har haft med dig, skönt att få träffa dig igen, och du får höra av dig nästa gång du kommer också!
Sedan lite senare så stack jag hem till Macke på näsby och vi spelade lite playstation,
tittade på film och lyssnade på mycket bra musik! haha.
Sedan följde han mig en bit hem, (det var mörkt ute) och nu är jag hemma!
Som sagt en väldigt lugn dag..
Imorgon ska jag på Bio med Mattias och Sarah,
ska bli kul! kommer noog bli myyyycket skratt!
Annars i veckan så har jag inte så mycket planerat..
Ska nog ta mig till åhus på tisdag och bo där lite..
Kristianstaddagarna börjar ju på fredag, tiden har gått snabbt.
Så då tar jag mig väl en sväng ut på stan också.

Nu ska jag dricka min Apelsin Passionfrukt Kaktusfikon Juice! pussspusskram

Hejdå kristianstad

  • NU ÅKER JAG TILL ÖLAND!! None

Call me when you're happy

Jag är så glad, på riktigt bra humör! Den här veckan har verkligen varit fin,
även om det bara har gått halva.. hoppas att  resten av veckan kommer vara lika bra!

jag är glad även om Sverige förlorade idag..skulle kunna babla upp allt som jag har gjort i veckan och varför jag är så  glad. Men jag är faktiskt lite lat och orkar inte skriva ner det. Så ni får bara stå ut med att jag skriver att jag är glad!

På söndag, eller lördag, lite oplanerat, så åker jag och mina söta vän Matilda till Öland där Linda och hennes kompis väntar. Vi ska vara där en vecka och jag hoppas verkligen på vackert väder!


Jag börjar bli lite orolig på mitt sommarjobb faktiskt, Jag fick nämligen ett brev hem för några veckor sedan där det stod att jag hade flyttats till ett annat Ålderdomshem (lät lite roligt faktiskt) där jag skulle jobba, Men för några dagar sen så läste min mor att man skulle anmäla sig om man ville delta/jobba där. Och det var en deadline på det såklart, så nu har det datumet redan passerat. Nu har jag alltså ingen aning om jag kanske har kvar jobbet eller om jag inte har något alls. Jag hoppas verkligen att jag har kvar det, behöver pengar! Jag har nog aldrig varit så luspank som jag är nu. Inte kul.

Men vi får väl se vad som händer helt enkelt. Men bli inte förvånade om ni får ett mail där jag frågar och söker efter ett jobb. Jag återkommer! pusspusskramkram (Lägg gärna märke till mina snygga naglar som jag målat i Sveriges färger, lite konstnärligt, tihi.)


Det betyder mer än det

Time for me to write.

Vad funderar jag på just nu? hm..på att skriva ett nytt inlägg...haha (???)

Hursomhelst, igår kväll så var jag på bio med Emma och såg "The Happening". Min åsikt och lite kritik till filmen.. Ärligt talat så trodde jag att den skulle vara bättre, allting var väldigt ihop tryckt och allt hände så snabbt, och jag trodde den skulle vara lite läskigare, även om den var otäck. Budskapet var bra, "Vi måste ta hand om vår planet" typ.

Nu ska jag vara lite nörd.. Som dem flesta vet så har klimatet förändrat sig väldigt mycket. Glaciärerna i Antarktis smälter och det kan orsaka världsöversvämmning. Olika djur håller på att dö ut, som t.ex Isbjörnar, Koalor, grodor m.fl. och framförallt som dom visade i filmen, Bina/getingarna. Utan dom så kommer inte växterna bli pollonerade och vi får alltså inget syre. Det är lite läskigt när man tänker på det faktiskt. Jag har själv märkt hur klimatet och hur vädret ändrats. Det sägs att vi i Sverige kommer få en tropisk sommar, vilket är lite ovanligt. Vi har knappt någon snö på vintrarna heller. Även om vissa kanske ser det positivt så är det ändå en förändring. Solen är som farligast i år har det sagt också. Vi får ju faktiskt vara rädd om det vi lever på, vår jord... Sådär, nu ska jag sluta prata om det.


Som sagt så har jag flyttat in till stan igen. Jag trivs rätt bra i den nya lägenheten, längst upp, 6våningar. Helt okej, fin utsikt och mycket ljus.

Hjälpte Pappa och Katarina att storstäda idag, och gud vad katarina körde med mig. Jag fick dammsuga, skura golvet, tvätta listerna. Haha, men det gjorde hon kanske rätt i för rent blev det iallafall. Sedan bestämde jag mig för att ta en promenad. Och det blev en lång promenix, gick i 1h. Sedan tog jag bussen till Åhus, för jag visste att mamma inte var hemma och jag ville vara lite själv. Så nu är jag här. Skönt att bo i både stan och Åhus. Så man kan välja lite.

På söndag eller lördag så åker jag till Öland och kommer vara där en Vecka, ska bli skönt att komma iväg lite.

Nu har jag väl inte så mycket mer och säga. Du som läser, sovgott sen och dröm sött, puss och kram.


När jag svävar runt i mörkret.

Saknad är något jag har känt många gånger i mitt liv. Känslan är fruktansvärd.

Men du glömmer aldrig någon som är saknad.

5 juni så blev det mycket tårar och känslor, Vår klass 9bf (bild&form) hade avslutning och vi skulle skiljas.

Först var alla väldigt lugna och alla var coola. Jag tror att dom flesta tårarna började komma när Jakob var på scen, spelade gitarr och sjöng Hallelujah, som är en av mina favorit låtar. Publiken stod upp och jag tror det var då vi förstod att vi skulle skiljas. Det här låter säkerligen ganska dramatiskt, men våran klass var faktiskt väldigt tajta eftersom att vi var dom enda niorna på skolan. Och det var nu på slutet alla verkligen började komma närmare varandra. Alla grät när vi skulle ta farväl och gå hem. Vi har så många minnen och bildspelet som Sarah hade gjort väckte verkligen roliga minnen. Gud vad vi skrattade. Jag kommer aldrig glömma er. Jag håller förhoppningsvis kontakten med dom flesta. Men jag kommer sakna många. Pussar och kramar till er.


Sommarlov, äntligen!

Trots allt det sorgliga så ser jag fram emot allt som ska hända nu. Lund och alltihopa!

Imorgon flyttar jag in till stan igen, till söder, i en mysig liten lägenhet. Och jag ska äntligen få en stor och bekväm säng! Yay!

Liv och jag har bestämt att den här sommarn ska bli en campingsommar, tälta på olika ställen osv. Nästa sommar blir däremot en FestivalSommar!

Vill också Gratta min Syster igen som tog studenten i onsdags och ska nu flytta till Stockholm och Jobba på NaturhistoriskariksMuseumet. Får komma och hälsa på dig!

Det blir tyvärr inget Umeå i sommar, blir för tajt om tid, hade jätte gärna kommit upp, saknar ju alla så mycket, ska se om jag kan komma till Julen istället.

Nu ska jag gå och...sova? snart iallafall. Godnatt på er!


Ending unplanned.

Hundra miljoner tankar pågår i mitt huvud nu.. Har jag gjort rätt?

image35

Varför känner jag såhär?..varför har jag dessa underliga tankar ibland..

Kanske gjorde jag helt fel eller så gjorde jag helt rätt, Jag vet inte..

Skulle vilja känna det där igen, det där lilla extra. Varför försvann det?

Jag är så förvirrad nu, kanske är jag osäker..Förhoppningsvis så är det bara små konstiga funderingar som egentligen inte har någon mening.

Har bara en period där jag är lite små förvirrad och kan förstora saker.


Imorgon kl.10.00 ska jag på Stan (för att vara exakt) med min gode vän Liv.

Ska shoppa klänning och skor till avslutningen på torsdag, hoppas jag hittar något vackert.


Sedan måste jag träffa min andra gode vän Matilda för att öva in vårat Tal som vi ska hålla i konserthuset på Torsdag. Spännande Spännande.

Och till sist men inte minst kl.14.35 så drar våran "seriösa" klass till Campingen utanför Tosselilla, och dagen efter så blir det in på tosselilla! Visst är det den perfekta platsen att åka till???? haha. Nej jag ser i fram emot att få åka dit, vi ska ha kul!

På lördag så ska jag flytta! Äntligen! Även om jag kommer vara en del i Åhus under sommaren.


Jag som alltid säger att jag ska bli bättre på att blogga i mina inlägg börjar bli lite av en lögn.

Jag har blivit riktigt usel på det! *suck*

Jag hade velat skriva nu att jag ska bättra mig, men det kommer jag nog inte.

Men det postivia (för dom som läser min blogg) är att jag skriver inlägg! Inte så ofta kanske, Men ibland!

Nu ska jag dricka min Päronfestis. Puss&kram


RSS 2.0